Miksi asetun ehdolle kuntavaaleissa keväällä 2021

Tulin reilu kolmetoista vuotta sitten Lahteen opiskelemaan, mutta se mitä olen kaupungilta saanut, on paljon enemmän kuin vain koulutuksen. Asetunkin ehdolle kuntavaaleissa, koska uskon Lahteen – kaupunkiin, joka kasvaa rohkeana ja uudistuvana ympäristökaupunkina.

Uusien mahdollisuuksien ohella kohtaamme kuitenkin vakavia haasteita taloudessa, työllisyydessä, hyvinvoinnissa ja koulutuksessa. Olen ehdolla kuntavaaleissa tehdäkseni politiikkaa, joka luo pohjimmiltaan kestävämmän ja hyvinvoivemman Lahden. Pyrin luomaan Lahtea, jonka;

  • talous on tasapainoinen,
  • kaupunkiseudulla on hyvä työllisyys ja työpaikkojen määrä on kasvava,
  • kaikilla asukkailla on pääsy riittäviin ja laadukkaisiin sosiaali- ja terveydenhuollon palveluihin,
  • vanhimpien asukkaiden terveellistä ja aktiivista ikääntymistä tuetaan,
  • koulutusjärjestelmä tukee jokaisen oppilaan ja opiskelijan mahdollisuutta hyödyntää koko potentiaalinsa.

Nautin työstäni hoitotyön johtajana; johdan yksiköiden käytännön toimintaa, vastaan hoidon ja palveluiden laadusta ja kehittämisestä sekä hoidan henkilöstöasioita. Koen kuitenkin, että voin tarjota myös enemmän ja vaikuttaa yhteisöömme ja sen tulevaisuuteen laajemmin.

Pyydän sinua liittymään mukaani tälle matkalle – pitkän polun ensimmäisille askeleille suunnittelemaan ja kehittämään tulevaisuutta tuleville sukupolville, kaupungillemme ja itsellemme. Kampanjani aikana toivon olevani vuorovaikutuksessa mahdollisimman monen teistä kanssa henkilökohtaisesti. Toivon, että jaat minulle ajatuksesi. Loppujen lopuksi, kaupunginvaltuutetun tehtävä on edustaa sinua. Joten jos sinulla on kysyttävää tai palautetta minulle, ota yhteyttä ja kerro ajatuksistasi. Sinun avullasi, voimme tehdä tämän yhdessä. Toivon voivani ansaita luottamuksesi ja tukesi.

Ville

Kommentit

Jätä kommentti